­

Toerisme Europa

Weersverwachting NL

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
 1. Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn stapelwolken die in de avond weer oplossen. Het blijft droog. De maximumtemperatuur komt uit rond 12°C bij een zwakke tot matige noordoostenwind.

  In de nacht naar zaterdag is het opnieuw helder, plaatselijk ontstaat er een ondiepe mistbank. De noordelijke wind is zwak tot matig. De minimumtemperatuur varieert van 3°C in het westen tot rond het vriespunt in het oosten.

  Zaterdag begint zonnig maar al gauw ontstaan er weer stapelwolken. Het blijft droog en de temperatuur loopt op naar 10°C aan de kust en naar 14 °C verder landinwaarts. De noordelijke wind is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in de middag draait de wind aan de westkust naar noordwest. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 16/04/2021 12.08 uur LT

     

 2. Aanvankelijk rustig en droog, met temperaturen net iets onder het langjarig gemiddelde. Na het weekend af en toe regen en temperaturen rond het langjarig gemiddelde. Vanaf woensdag liggen de temperaturen weer enkele graden onder normaal en is het overwegend droog.
  Uitgifte: 16/04/2021 03.40 uur LT
 3. Vrijdag 23 april tot en met vrijdag 30 april
  Wisselend bewolkt, iets meer wind en vrij lage neerslagkansen (dagelijks rond 30%). De kans op temperaturen boven het langjarige gemiddelde stijgt naar circa 20-30%, maar de kans op het aanhouden van het koele weer is 60%.
  Uitgifte: 16/04/2021 03.40 uur LT
­