Vincci Soho Madrid

Het 4-sterren hotel ligt in hart van het historische centrum Madrid en heeft 169 mooi ingerichte kamers voorzien van een luxe badkamer (met haardroger, badjas, badslippers en een hele lading aan mini douchegel, shampoo, bodylotion etc), TV, mini-bar, WiFi. Het hotel heeft op de beneden verdieping een bar, restaurant, een terras, indoor patio en diverse lounge plekken. Het personeel is er erg vriendelijk en er wordt engels gesproken. Ook kan er bij de receptie om een plattegrond van de stad en de metro gevraagd worden. De kamers zijn erg stijlvol ingericht.

Het hotel ligt midden tussen leuke restaurants en op loopafstand van Plaza Puerto del Sol waar je heerlijk kunt winkelen. Hier zit ook het metrostation vanwaar je eenvoudig met een dagkaart of rittenkaart de rest van Madrid kunt verkennen. Maar veel bezienswaardigheden zijn vanuit het hotel ook goed te voet te doen. Een leuke wandeling is eerst naar het Paleis (Palacio Real), dan door naar Plaza de España en via de Gran Via weer terug richting Plaza Puerto del Sol.

Goed om te weten voor reizigers met een gluten dieet, bij het ontbijt zijn er gluten vrije producten te verkrijgen. Ook hebben ze een Nespresso apparaat staan zodat je bij het ontbijt van een heerlijk bakje koffie kunt genieten.

Toerisme Europa heeft geen enkel negatief puntje kunnen ontdekken in dit fantastische hotel.

Eten in Madrid
Natuurlijk zijn er tal van restaurants waar je heerlijk kunt eten, maar het is toch écht een aanrader om bij Bayres Beef langs te gaan voor overheerlijke tapas!

Vincci%20Soho-001 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho-002 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho-003 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho-004 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho-005 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho-006 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho-007 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho_001 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho_002 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho_003 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
Vincci%20Soho_004 Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid
01/11 
start Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid stop Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid bwd Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid fwd Toerisme Europa - Vincci Soho Madrid