­

Toerisme Europa

booking-2021-deals Aanbiedingen - Toerisme Europa

Hotels

Begin 2021 goed en bespaar 20% of meer op je volgende boeking van een hotelovernachting.

Let wel op dat er extra coronaregels gelden in de hotels tot en met 19 januari. Zo zijn de restaurants gesloten in de hotels. Er zijn hotels die een bezorgservice hebben zodat je in de kamer kan eten.

 

?c=688&m=1099281&a=146578&r=BungalowSpecials&t=custom Aanbiedingen - Toerisme Europa

Bungalowparken

Bungalow Specials heeft iedere week een gevarieerd aanbod met de beste aanbiedingen van bekende bungalowparken. Deze aanbiedingen zijn tijdelijk beschikbaar dus wees er snel bij want op=op!

 

?c=30138&m=1700005&a=146578&r=Topparken&t=custom Aanbiedingen - Toerisme Europa

TopParken

Nederland, het land van TopParken, het is er heerlijk. We durven langzaam weer vooruit te kijken en we snappen dat u even iets anders wilt dan thuiszitten. Voor een unieke vakantie in eigen land bent u bij TopParken aan het juiste adres. We hebben vergaande veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen voor een zorgeloze vakantie. Met maar liefst 14 vakantieparken, verspreid over Nederland, vindt u gegarandeerd hét perfecte vakantiepark voor uw welverdiende vakantie. De vakantiehuizen beschikken over een ruime privé tuin en bieden veel privacy. Geniet dit voorjaar van het natuurschoon op de Veluwe, beleef een strandvakantie aan de kust of zoek de rust van de Limburgse natuur op. Wacht niet langer en boek één van de vakantiedeals mét gratis omboekgarantie.

 

?c=16137&m=583418&a=146578&r=Reisdagboek&t=custom Aanbiedingen - Toerisme Europa

Reisdagboek

Stel je eigen reisdagboek samen om je herinneringen nooit te vergeten.

Voeg verhalen toe aan het digitale dagboek en bepaal per hoofdstuk of je het openbaar wil maken of niet. De openbare hoofdstukken worden omgezet naar een mooie blog die je kunt delen met vrienden en familie. Maak je dagboek compleet door foto’s toe te voegen aan de verhalen in verschillende lay-outs. Grote foto’s, kleine foto’s, staande of liggende… Je vult het dagboek zoals jij dat wil. Naast foto’s kun je ook kaarten toevoegen aan je dagboek. Sleep pins op de kaart om je locatie aan te duiden of geef je hele reisroute weer. Zo kun je achteraf precies zien waar je geweest bent.

Is je reis afgelopen en je dagboek helemaal af? Bestel het als gedrukt A5-boek om het voor altijd te bewaren. Hoe leuk zou het zijn om je eigen serie reisdagboeken op de plank te hebben staan? Je kunt er zelfs voor kiezen om het ook als PDF te downloaden zodat je het ook offline op iedere computer of tablet kunt doorbladeren.

Tip: Geef een reisdagboek cadeau! Het leukste cadeau voor iedereen op reis.

 

­